Wanneer u ons een bericht wilt sturen gebruik dan het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Agenda

 

 In FEBRUARI 2021 [na de lockdown] start een nieuwe groep voor puppy/jonge honden training

U kunt zich opgeven of info via de website mailbox  Leeftijd van de hond vanaf 8 weken en de groep bestaat uit max. 6 deelnemers.

 Tijdens de Lockdown is het mogelijk om alvast met training te beginnen  Door een individuele training aan te vragen met de pup Aanvragen via de website mailbox

 

 

 

 

 

 

 

 

SSF Dogcentre Hondenuitlaatservice Dordrecht

ssf dogcentre hondenuitlaatservice dordrechtEven voorstellen……….

Mijn naam is Elvira de Langen. Ik woon in Dordrecht, samen met mijn 4 Labrador Retrievers.

Het is ook alweer in 2006 dat ik met SSF Dogcentre Hondenuitlaatservice gestart ben.

 

Van je grote hobby, je werk maken was een droom ...........die werkelijkheid werd.

De liefde voor dieren is mij van kinds af aan bijgebracht. Er was bij ons thuis altijd plek voor konijnen,hamsters katten ect

Bijna 25 jaar geleden kwam mijn eerste hond in mijn leven. Ik wist niks van opvoeden en trainen. Het werd een echte huishond, maar eentje waar ik met liefde aan terug denk.

Toen Duke kwam in 2002 wilde ik het anders gaan aanpakken. Puppy/jonge hondencursus en kennismaking met de honden jachttraining.

Ik wist nergens wat vanaf en ik als perfectionist wilde meer en beter. Zo kom je in diverse keukens met allemaal andere ideeen. Hoe te handelen met de hond? Zelfs naar Amerika geweest om te leren hoe ze daar trainen met de hond. En doormiddel daarvan kon ik keuze’s maken en de hond steeds beter begrijpen. Ieder met z’n eigen karakter.

Alle honden werken en leren op hun eigen niveau. Het is belangrijk, ongeacht welk ras, naar het kunnen en karakter te kijken. De hond moet begrijpen wat je bedoelt. Zoals hij dat van nature ook kent.

Nieuws

Strandwandeling 7 april 2013

ZONOVERGOTEN DAG in HOEK VAN HOLLAND

Weer waren de weergoden ons goedgezind. Na maanden van kou, was het een stralende dag.
SSF DOGCENTRE verdient dat gewoon!

's Morgens was het wat mistig, dus iedereen dacht, oh nee toch? Maar het zonnetje kwam toch tevoorschijn zodat mens en dier konden genieten van een heerlijke dag.

En wat waren we in grote getale!!!

Lees meer...
pauseplay
/
show/hideshow/hide