Wanneer u ons een bericht wilt sturen gebruik dan het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Agenda

 

 In FEBRUARI 2021 [na de lockdown] start een nieuwe groep voor puppy/jonge honden training

U kunt zich opgeven of info via de website mailbox  Leeftijd van de hond vanaf 8 weken en de groep bestaat uit max. 6 deelnemers.

 Tijdens de Lockdown is het mogelijk om alvast met training te beginnen  Door een individuele training aan te vragen met de pup Aanvragen via de website mailbox

 

 

 

 

 

 

 

 

Dogs On Tour Uitlaatservice Dordrecht

dogs on tour uitlaatservice dordrecht

Door bij Dog On Tour uitlaatservice een juist evenwicht te creëren komt er een balans in de groep waarmee ik wandel zonder dat er ook maar boze woorden of agressie aan te pas komt. Voor mij als leider over de roedel(pack) wordt iedere dag een feestje.

 

 

dogs on tour uitlaatservice dordrecht

Als U besluit om uw hond met Dogs On Tour te laten meegaan met de uitlaatservice of voor de vakantie/dagopvang, dan maak ik eerst een afspraak met U voor een kennismakingsgesprek met U en de andere gezinsleden en natuurlijk de hond(en).

Tijdens het gesprek vul ik met U het inschrijfformulier in en overleg de overeenkomst en spreken we alles goed af, in het belang van U en de hond(en). Verder kijken we met welke groep ze het beste meekunnen. Jonge honden gaan zeker nooit mee met de grote sterkere honden, die hebben hun eigen aparte groep.

De honden moeten een geldige inenting hebben en zeker ook de kennelhoest, deze geschiedt door de neus. De hond moet behandeld zijn tegen vlooien en teken. Tevens dient de hond in het bezit te zijn van een vaste halsband, waaraan de penning komt te hangen met naam en telefoonnummer.

dogs on tour uitlaatservice dordrecht

Ik vind het ook altijd leuk als de eigenaren een keertje meelopen met de uitlaatgroep van hun hond, zodat men ziet hoe ik werk en hoe leuk de honden het onderling met elkaar hebben. Belangrijk is ook het contact met U als de hond meegaat, dit om te vertellen hoe het gaat en hoe U het ervaart.

 

 

pauseplay
/
show/hideshow/hide