Contact

Als u meer informatie wenst, vul dit formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Agenda

 

 

 

Dogs on Tour /SSF Dogcentre is afwezig op ;

Maandag 1 oktober 2018 

Vrijdag 9 t/m dinsdag 13 november 2018

Donderdag 20 december 2018 t/m zondag 6 januari 2019

Tijdens  afwezigheid is er wel  beperkte vakantieopvang mogelijk [info via de mailbox]

 

Dogs on Tour is ook in 2018 in het bezit van diverse vergunningen om met de groep te mogen wandelen in gebieden van Staatsbosbeheer

 

 

 

 

 

 

 

Dogs On Tour Uitlaatservice Dordrecht

dogs on tour uitlaatservice dordrecht

Door bij Dog On Tour uitlaatservice een juist evenwicht te creëren komt er een balans in de groep waarmee ik wandel zonder dat er ook maar boze woorden of agressie aan te pas komt. Voor mij als leider over de roedel(pack) wordt iedere dag een feestje.

 

 

dogs on tour uitlaatservice dordrecht

Als U besluit om uw hond met Dogs On Tour te laten meegaan met de uitlaatservice of voor de vakantie/dagopvang, dan maak ik eerst een afspraak met U voor een kennismakingsgesprek met U en de andere gezinsleden en natuurlijk de hond(en).

Tijdens het gesprek vul ik met U het inschrijfformulier in en overleg de overeenkomst en spreken we alles goed af, in het belang van U en de hond(en). Verder kijken we met welke groep ze het beste meekunnen. Jonge honden gaan zeker nooit mee met de grote sterkere honden, die hebben hun eigen aparte groep.

De honden moeten een geldige inenting hebben en zeker ook de kennelhoest, deze geschiedt door de neus. De hond moet behandeld zijn tegen vlooien en teken. Tevens dient de hond in het bezit te zijn van een vaste halsband, waaraan de penning komt te hangen met naam en telefoonnummer.

dogs on tour uitlaatservice dordrecht

Ik vind het ook altijd leuk als de eigenaren een keertje meelopen met de uitlaatgroep van hun hond, zodat men ziet hoe ik werk en hoe leuk de honden het onderling met elkaar hebben. Belangrijk is ook het contact met U als de hond meegaat, dit om te vertellen hoe het gaat en hoe U het ervaart.

 

 

pauseplay
/
show/hideshow/hide