Wanneer u ons een bericht wilt sturen gebruik dan het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Agenda

 

 In FEBRUARI 2021 [na de lockdown] start een nieuwe groep voor puppy/jonge honden training

U kunt zich opgeven of info via de website mailbox  Leeftijd van de hond vanaf 8 weken en de groep bestaat uit max. 6 deelnemers.

 Tijdens de Lockdown is het mogelijk om alvast met training te beginnen  Door een individuele training aan te vragen met de pup Aanvragen via de website mailbox

 

 

 

 

 

 

 

 

Puppy Jachttraining Dordrecht

puppy jachttraining dordrecht

De puppy jachttraining is een goede basis voor de woon/leefomgeving, maar zeker ook als men met de hond later wil apporteren. Puppy's vanaf 14 weken kunnen al ingeschreven worden.

Als men een pup vanaf het begin een goede basis geeft, hebben hond en eigenaar daar hun hele leven wat aan.Want de hond begrijpt dan vanaf jonge leeftijd wat de baas van hem verlangt en de regels van de leef/woonomgeving.

 

Tijdens de puppy jachttraining maken de honden kennis om te zitten,volgen,voor te komen. Dus veel aandacht voor steadiness  Maar ook komen ze in aanraking met diverse soorten dummy's, geuren en sporen te volgen.

Dit op een speelse en begrijpbare manier voor de pup.

In het voorjaar en najaar start er altijd een puppycursus[mits voldoende aanmeldingen]

De puppy jachttraining vormt ook een goede basis voor de vervolgcursus jonge honden

en voor de jachttraining algemeen.

De puppy jachttraining wordt gegeven op het afgesloten terrein van SSF Dogcentre in Zwijndrecht

 

 

pauseplay
/
show/hideshow/hide