Wanneer u ons een bericht wilt sturen gebruik dan het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Agenda

 

 

 

Dogs on Tour /SSF Dogcentre is afwezig op ;

 

 

vrijdag 11 oktober 2019 

vrijdag 8 t/m dinsdag  12 november 2019

vrijdag 21 december 2019 t/m zondag 5 januari 2020

 

Tijdens  afwezigheid is er wel  beperkte vakantieopvang mogelijk [info via de mailbox]

 

Dogs on Tour is ook in 2019 in het bezit van diverse vergunningen om met de groep te mogen wandelen in gebieden van Staatsbosbeheer

 

 

 

 

 

 

 

1 maart 2009

Speciale training Hond en Paard

Een klein mager zonnetje, maar bij de mensen en honden al duidelijk het lentegevoel!

Iedereen was benieuwd hoe deze tweede sessie zou verlopen.

En zoals altijd gezegd wordt "oefening baart kunst" want alle honden waren zeer relaxed en benaderden het paard heel ontspannen en met minder belangstelling als de eerste keer. Het paard vroeg dus zelf om aandacht en werd wat baldadig.

Maar ook dit maakte weinig indruk op de honden en dus werd besloten om lekker naar buiten te gaan en daar de training voort te zetten. 

Ook daar ging alles volgens het boekje, hoewel wij ons allemaal afvragen wat de honden nu het meest interessant vinden, het paard, hun soortgenoten of de lekkere hapjes van de mensen.

In principe zijn alle viervoeters geslaagd voor dit eerste gedeelte van de training, dus door met wat moeilijkere oefeningen. Deze zullen ook buiten plaatsvinden zodra de weersomstandigheden wat beter zijn. Datum volgt.

Niet alleen een goede oefening voor de honden, maar ook steeds meer verbondenheid tussen de baasjes. En daar gaat het toch allemaal om? ........................

 

pauseplay
/
show/hideshow/hide