Wanneer u ons een bericht wilt sturen gebruik dan het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Agenda

 

 In FEBRUARI 2021 [na de lockdown] start een nieuwe groep voor puppy/jonge honden training

U kunt zich opgeven of info via de website mailbox  Leeftijd van de hond vanaf 8 weken en de groep bestaat uit max. 6 deelnemers.

 Tijdens de Lockdown is het mogelijk om alvast met training te beginnen  Door een individuele training aan te vragen met de pup Aanvragen via de website mailbox

 

 

 

 

 

 

 

 

1 maart 2009

Speciale training Hond en Paard

Een klein mager zonnetje, maar bij de mensen en honden al duidelijk het lentegevoel!

Iedereen was benieuwd hoe deze tweede sessie zou verlopen.

En zoals altijd gezegd wordt "oefening baart kunst" want alle honden waren zeer relaxed en benaderden het paard heel ontspannen en met minder belangstelling als de eerste keer. Het paard vroeg dus zelf om aandacht en werd wat baldadig.

Maar ook dit maakte weinig indruk op de honden en dus werd besloten om lekker naar buiten te gaan en daar de training voort te zetten. 

Ook daar ging alles volgens het boekje, hoewel wij ons allemaal afvragen wat de honden nu het meest interessant vinden, het paard, hun soortgenoten of de lekkere hapjes van de mensen.

In principe zijn alle viervoeters geslaagd voor dit eerste gedeelte van de training, dus door met wat moeilijkere oefeningen. Deze zullen ook buiten plaatsvinden zodra de weersomstandigheden wat beter zijn. Datum volgt.

Niet alleen een goede oefening voor de honden, maar ook steeds meer verbondenheid tussen de baasjes. En daar gaat het toch allemaal om? ........................

 

pauseplay
/
show/hideshow/hide