Wanneer u ons een bericht wilt sturen gebruik dan het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Agenda

 

 

 

Dogs on Tour /SSF Dogcentre is afwezig op ;

 

 

vrijdag 11 oktober 2019 

vrijdag 8 t/m dinsdag  12 november 2019

vrijdag 21 december 2019 t/m zondag 5 januari 2020

 

Tijdens  afwezigheid is er wel  beperkte vakantieopvang mogelijk [info via de mailbox]

 

Dogs on Tour is ook in 2019 in het bezit van diverse vergunningen om met de groep te mogen wandelen in gebieden van Staatsbosbeheer

 

 

 

 

 

 

 

15 februari 2009

Speciale training Hond en Paard

De eerste speciale training verliep zeer succesvol.

Elke hond werd in de gelegenheid gesteld eerst rustig aan de nieuwe omgeving te wennen, te snuffelen, rond te lopen, zonder enige vorm van druk of "moeten".

Hierbij bleek weer eens duidelijk dat elk dier zijn eigen karakter heeft en dat de diverse honden totaal verschillend reageerden op hun eerste (soms tweede) directe confrontatie met een paard!

Allemaal waren ze opgewonden en alert, door alle lekkere geurtjes die er nu eenmaal hangen rondom alles wat met de paarden te maken heeft. Maar het meest spannend was het natuurlijk om zomaar oog in oog, neus aan neus te staan met zo'n totaal ander, groot wezen.

Gezegd moet worden dat alle honden het er goed van afbrachten, de een wat brutaler, de ander iets voorzichtiger, maar geen enkele raakte echt totaal van slag.

Waarschijnlijk zal het bij de tweede kennismaking al veel soepeler en vanzelfsprekender verlopen.

Een goede les voor de viervoeters en hun baasjes!!!

 

pauseplay
/
show/hideshow/hide