Wanneer u ons een bericht wilt sturen gebruik dan het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Agenda

 

 

 

Dogs on Tour /SSF Dogcentre is afwezig op;

22 december 2020 t/m 3 januari 2021

 

 

   

 

Tijdens  afwezigheid is er wel  beperkte vakantieopvang mogelijk [info via de mailbox]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

28 maart 2010

Strandwandeling Hoek van Holland (Ineke)

Meer dan een jaar geleden alweer, hielden wij onze eerste gezamenlijke strandwandeling, in de snerpende kou, niemand zal dat ooit vergeten.

De opkomst was groot, maar..... dit jaar was de opkomst nog VEEL groter, maar liefst 53 volwassenen met hun kids en 35 honden liepen mee, een waar spektakel.

We hielden het droog, maar op de terugweg was het wel een gevecht tegen de wind. Dat deerde niemand, want was is nou leuker dat met je hond(en) en de mensen die dezelfde passie delen een dag door te brengen in de vrije natuur.

Het geblaf en ge"twitter" was dan ook niet van de lucht, de honden leefden zich intens uit in het water en op het strand. De mensen genoten hiervan, vele foto's werden geschoten, en iedereen was in een opperbeste stemming. Daar doen we het toch allemaal voor, beweging, vrijheid, genieten met elkaar.

Bij de strandtent werd er eerst gezorgd voor de honden, water, even droogwrijven, en een hondenkoekje natuurlijk.

De koffie met appeltaart, aangeboden door SSF Dogcentre vormden een voortreffelijke afsluiting van de dag, en iedereen liet het zich goed smaken.

Elvira, je kan trots zijn dat je in zo'n korte tijd zo'n bloeiend bedrijf hebt weten te creëren. Ik weet zeker dat ik namens iedereen spreek als ik zeg dat we allemaal hopen hier nog vele jaren getuige van te kunnen zijn tijdens trainingen, picknics, wandelingen,sport en spel.

 

pauseplay
/
show/hideshow/hide